Hakkımızda

EVRATEK BİLİŞİM VE BİL. TEK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Evratek Bilişim olarak, teknoloji dünyasında edinmiş olduğumuz deneyim ve bilgileri siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktan onur duyarız. Müşterilerimizin taleplerine en doğru biçimde cevap vermeyi hedefleyen bir teknoloji çözüm şirketi olarak, yetenekli ve sürekli kendini geliştiren bir firma olmak, yapmakta olduğumuz işlerin kalitesini artırmaktadır.

 

2017 den günümüze bilişim / bilgisayar sektöründe olan ve faaliyet gösteren, “Teknoloji Çözüm Ortağınız” sloganıyla var olan Evratek Bilişim, son teknolojiyi en uygun fiyatla ve eksiksiz destek hizmetiyle sunmak için kurulmuştur.

AMACIMIZ

Bilgi teknolojileri alanında çözümler sunmayı gaye edinmiş bir şirket olarak siz değerleri müşterilerimize iyi hizmet sunmak ve kaliteli çözümler üretmek amacımız.

Asıl görevinin satış sonrasında başladığının bilincinde olan şirketimiz, kurumsal donanım, yazılım ve telekomünikasyon ürünleri yanında son kullanıcılar için bilgisayar, yazıcı, yedek parça, sarf malzemeleri, yazılım, ev, ofis elektroniği ve yazılım alanında da pek çok ürünün satışını, tamir bakım ve desteğini de sunmaktadır.